A LIFE UPDATE - MAY 2017 - JULY 2018

July 13, 2018

Hi my beloved readers! huaaaa,,,how r you? i miss you and my blog so much!! Bener-bener ga berasa banget aku stop posting for more than a year 😭😭😭 Postingan kali ini boleeh yaa a bit heart to heart talk..

On May 2017, God gave us a precious gift - i am pregnant. SHOOO HAPPY... but too bad, i can't manage myself to be that productive - handling office work, blogging and taking care my pregnancy, husband and house stuff. Selama kehamilan, aku cenderung tidak produktif karena kontraksi (hypercontraction) yang datang sejak awal kehamilan. Kehidupanku selama hamil hanya berkisar Rumah-Kantor (antar jemput)-Rumah. That's it. Bahkan, kita gak planning baby moon, wong jalan ke Mall aja 10 menit langsung kontraksi.huhuhu. But it's okay, kehamilan inilah yang sangat kami nanti - sejak kami kehilangan our first born - November 2016 yang lalu 😇😇
egiaethatariganblogspot
Meet our baby, Everly Engracia Cymanthimanta Sitepu. Our New year precious gift coming on 3rd January 2018. On this July, she officially 6 months! isn't she lovely?💋💋💋

Can't wait take her to an endless vacation, Shall we le Husband? hehe #KodeEmakEmak.

Shooo, where we heading this year? 

See you in our post!

KISS :* :*
XOXO

You Might Also Like

0 komentar

Find Me on Facebook

recent posts